toldo vertical 4(presentacion)
verticals4

Tendal vertical hostaleria:

Tendal model vertical amb guies
Aquest sistema de tancament vertical és especialment eficaç per tancar porxos o estructures d’una forma estètica i pràctica , proporcionant un espai íntim i acollidor.Va proveït de guies laterals que eviten el pas de l’aire lateralment , un sistema de mosquetons ens permet fixar-lo i després tibar
Tendal model vertical amb fixació directa.
Un sistema d’ancoratges en el perfil de càrrega ens permet fixar-lo al paviment i després tibar.Ideal per la seva senzillesa estètica , de muntatge i utilització convertint-lo en una solució eficaç i econòmica.
Tendal model vertical amb cables
Aquest sistema és especialment eficaç per gestionar la quantitat de llum desitjada i protegir del sol d’una manera estètica i pràctica , proporcionant un espai íntim i acollidor. Aquest tendal disposa d’un perfil cofre per la protecció del teixit quan es recull. És ideal per la seva senzillesa estètica , de muntatge i utilització convertint-lo en una solució eficaç. Va proveït de varetes laterals d’acer inoxidable per al guiat del perfil de càrrega amb sistema de fre per poder-lo tibar .
Tendal model vertical amb cables
Aquest sistema és especialment eficaç per gestionar la quantitat de llum desitjada i protegir del sol d’una manera estètica i pràctica , proporcionant un espai íntim i acollidor. Aquest tendal disposa d’un perfil cofre per la protecció del teixit quan es recull. És ideal per la seva senzillesa estètica , de muntatge i utilització convertint-lo en una solució eficaç.
Va proveït de cables laterals d’acer inoxidable per al guiat del perfil de càrrega.
Tots els tendals model vertical es poden fabricar tant amb cofre com semicofre i poden se manuals o automàtics.

Utilitzem  cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,  també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis. Més informació   
Privacidad