pergola nian cobertex
pergola terraza

Pèrgoles amb sistema de tensió:

Són estructures lleugeres , que poden ser adossades a paret o autoportants , incorporant una coberta plegable tensionada , podent garantir la màxima resistència al vent .
El sistema de tracció utilitzat , una caixa reductora amb un motor elèctric i cadena dentada de PVC amb cables d’acer interiors , ens asseguren la màxima resistència en el seu funcionament .
Naturalment poden adaptar qualsevol tipus d’automatisme o comandament a distància.
La coberta plegable es pot confeccionar en diferents teixits :
– PVC opac a la llum , totalment impermeable i mínim manteniment .
– PVC estàndard, translúcid a la llum i impermeable .
– Teixits tècnics microperforats per a una protecció solar eficaç .
El teixit queda reforçat per una sèrie de perfils d’alumini transversals , aconseguint així major rigidesa per aguantar forts vents i la tensió necessària per poder evacuar les aigües pluvials .
Disposem de diversos models d’estructures , en alumini o fusta , podent escollir la que millor s’adapti a les seves necessitats .
Utilitzem sistemes patentats per evitar les filtracions d’aigua pels laterals , viseres de protecció especials de panell d’alumini .
Totes les nostres pèrgoles poden incorporar canals per a l’evacuació d’aigües pluvials , fixes o mòbils . Els baixants poden anar integrats a l’interior dels pilars .
Admeten qualsevol tipus de tancament perimetral , tendals enrotllables , portes o corredisses d’alumini, etc .
La seva àmplia varietat de sistemes i models els permet ser instal · lats en gairebé tots els espais .

Utilitzem  cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,  també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis. Més informació   
Privacidad