Google+

sostres mòbils i fixos:més informació

sostre mòbils i fixos

Tancaments amb coberta fixe :
Amb els sistemes de tancaments de terrassa fixos de Cobertex Girona  SL disposarà de múltiples opcions per realitzar el seu projecte .
Estructures fabricades amb perfileria estructural de ferro galvanitzat i esmaltat o alumini lacat de color a la seva elecció , combinables totalment amb els nostres diferents tipus de panells :
- Policarbonat cel • lular transparent , translúcid o fumat , lleuger i econòmic .
- Vidre laminat totalment transparent i segur .
- Plaques sandvitx amb nucli aïllant i acabats d’imitació de teules a la part superior i fusta en la inferior .
Adaptable a totes les mides i formes , funcionals i pràctics aquest tipus de tancament li permetrà aprofitar la seva terrassa durant tot l’any.
Tancaments amb coberta mòbil :
Fabricats amb materials de qualitat , les nostres cobertes mòbils estan pensades per garantir un aïllament eficient enfront de les inclemències del temps .
Poden ser accionats de manera manual o automàtic i amb el sistema d’obertura telescòpic de les seves plaques , disposarà d’un espai protegit en el moment que ho desitgi .
Podrà triar entre panells de policarbonat , de vidre o tipus sandvitx d’alumini , garantint en qualsevol cas l’aïllament enfront de la pluja , vent , fred , etc .
Sigui la terrassa del seu habitatge o d’un restaurant , amb els nostres sistemes de sostres mòbils la podrà utilitzar durant totes èpoques de l’any
Tancaments amb coberta lames orientables:
Sistema de coberta original i innovador , que li permet augmentar i optimitzar la seva terrassa fent-la més acollidora i confortable.
Disposem de lames per a la protecció solar , creant espais frescos i airejats .
Les seves lames , fabricades amb alumini extrusionat i lacat en qualsevol color RAL , són dimensionades en funció de les seves mesures .
El sistema maniobra sense esforç gràcies a una maneta en el cas de ser manual o automàticament mitjançant motorització elèctrica .
També disposem de lames estanques a la pluja , fabricades amb planxa perfilada d’alumini lacat en color RAL a escollir .
Amb el seu sistema de solpatge entre lames i els seus canals perimetrals d’evacuació de les aigües pluvials , evitem la filtració d’aigua a través d’elles.

Most Recent Projects