Google+

pèrgoles de fusta (hostaleria)

pèrgoles de fusta
Pèrgoles de fusta:

Totes les nostres pèrgoles estan fabricades amb fusta de pi nòrdic , qualitat Va , raspallada i tractada en autoclau CCB unes bases de sals hidrosolubles , Classe III i Classe IV , incorporant un acabat superficial de Lasur en color teca.
Ferratges , Suports i cargols d’alta qualitat per garantitzar un acabat perfecte amb la màxima resistència i durabilitat possible.
Fusta laminada de màxima resistència per a una major estabilitat . Cobertex Girona SL, fabrica totes les seves pèrgoles a mida , segons les necessitats dels seus clients i adaptant-les a les característiques de la terrassa :
Pèrgoles hostaleria – Pèrgoles per a piscines – Pèrgoles per a locals públics – Pèrgoles per comerços – Pèrgoles per cases particulars
Poden ser adossades a paret , entreparets o bé autoportants . Podent combinar diferents opcions i acabats en les cobertes:
Pèrgola amb coberta fixe de fusta encadellada i làmina asfàltica- Pèrgola amb coberta de lames de llistons – Pèrgola amb coberta de panells sandvitx d’imitació teula – Pèrgola amb plaques de policarbonat - Pèrgola amb tendal veranda - Pèrgola tendal corredís d’ ones.

Related Projects